Kunstbeurs: KunstRAI 2017

Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni (2e Pinksterdag) vindt in de Amstelhal van Amsterdam RAI de 33ste editie plaats van de KunstRAI/Art Amsterdam, de beurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst. Behalve hedendaagse schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie tonen de ruim 80 deelnemers ook toegepaste kunst, design en sieraden. Tijdens KunstRAI 2017 zal Bob Smit gallery te Rotterdam, stand nummer 44a innemen om de volgende kunstenaars te presenteren; Barbara Witteveen, Ropp Schouten, Rob van der Hoeven, Robert Daalmeijer, Ronald Motta, Ton van Os, Olaf Mooij, Wietse Eeken, Ditty Ketting en Arnout Visser.

Het zijn allemaal stuk voor stuk, hedendaagse kunstenaars met een duidelijke signatuur. Smit heeft gekozen voor een groep presentatie om zo de grote diversiteit van voornamelijk Rotterdamse kunstenaars aan te tonen. Met een scherpe focus op het hedendaagse kunst, waarbij kwaliteit de belangrijkste uitgangspunt is, biedt Bob Smit gallery hoogwaardig en zeer verschillend werk.

Haal nu de uitnodiging op bij de Bob Smit gallery Slaak 20 of gebruik de digitale uitnodiging, en we zien je graag op de KunstRAI Amsterdam, van 31 mei t/m 5 juni bij stand nummer 44a, Bob Smit gallery. Deze uitnodiging geeft toegang aan twee personen, hiermee kunt u naar de opening op 31 mei van 18:00 - 22:00 uur of u kiest er voor om een andere beursdag te bezoeken. Voor meer informatie hierover zie www.kunstrai.nl