Groepstentoonstelling, Bob Smit gallery

Na een succesvolle Museumnacht010 waarbij Salon de Bob Smit geopend is, geeft Bob Smit gallery een deel 2! Dit keer met een andere groepsindeling en andere werken, tonen we van door hem vertegenwoordigde kunstenaars en een aantal gastkunstenaars die ons opvielen tijdens de RC Art Fair 2017. Met een ‘salon-feeling’ wordt de ruimte gevuld met allerlei soorten kunstwerken en thematieken, wat de diversiteit aantoont van Rotterdamse kunstenaars.

De volgende kunstenaars tonen hun werk tijdens deze groepstentoonstelling; Rob van der Hoeven, Wietse Eeken, Ronald Motta, Sandro Setola, Saminte Ekeland, Babette Kleijn, Ropp Schouten, Henk Bezemer & Frank van Oosten/ Mishmash.

Tevens zal ook de Field of Dreams Showcase die zich aan de achterkant bevind van de galerie (op de Helene Swarthtraat 19a) openen met een solotentoonstelling van Madeleine Berkhemer.

Deze groepstentoonstelling en de showcase kunt u bezichtigen vanaf zaterdag 25 maart t/m zaterdag 8 april. U bent van harte welkom op de officiële opening van beide tentoonstellingen op zaterdag 25 maart om 15:00 – 17:00 uur.